De nieuwbouw van het Isala Diaconessenhuis aan de rand van Staphorst gaat voortvarend.

In het ‘oude ziekenhuis’ gaan de meeste dingen gewoon verder als altijd, al zijn een aantal zaken wel verlegd naar Zwolle. De nieuwste regels van de ARBO wetgeving maken het op sommige plaatsen in het ziekenhuis onmogelijk om zonder aanpassingen door te gaan.

De corona maatregelen zorgen er tevens voor dat op de parkeerplaats van het ziekenhuis veel ‘wachtende’ partners staan. De poli-bezoeker wordt geacht alleen te komen en met uitzondering mag je samen. Bij binnenkomst wordt buiten in een tent naar je gezondheid gevraagd. Bij goedvinden mag je direct je handen desinfecteren en doorlopen naar binnen. Vervolgens moet je je aanmelden op de aanmeld-zuil. Je ID kaart in de gleuf en vervolgens 4 keer ergens op het scherm tikken. DAT SCHERM WORDT NIET SCHOONGEMAAKT, ergens onder uit de zuil wordt een papiertje uitgespuwd voorop staat waar je naar toe moet.

Een paar beelden door © weblog Staphorst