Het is nog steeds veel in het nieuws, de voedselbanken hebben het zwaar.

Daarom wil de diaconie van GKSR de Bron, na contact te hebben gehad met de voedselbank in Meppel, nog weer een boodschappen-inzamelingsactie houden t.b.v. de voedselbank.  Op zaterdag 27 juni kunt u tussen 11.00 uur en 12.00 uur bij de kerken in Staphorst (Churchilllaan 2) en in Rouveen (Korte Kerkweg 2)

uw boodschappen komen brengen. Bij de kerken zullen oud diakenen Ria Bruins en Jannie Poolman aanwezig zijn om de boodschappen in ontvangst te nemen. Er is behoefte aan ‘droge’ producten zoals macaroni, spaghetti, rijst, mie, mixen voor nasi, spaghetti, macaroni etc. Verder is er behoefte aan blikken groente, blikken fruit en blikken vlees. Liever geen glazen verpakkingen. Ook verzorgingsmiddelen zoals zeep, shampoo, deodorant, damesverband e.d. en wasmiddelen zijn van harte welkom. We vragen u als u de producten komt brengen wel om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen, dus kom indien mogelijk alleen en houdt 1,5 meter afstand. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op zaterdag 27 juni iets te komen brengen, en u wilt wel iets bijdragen neem dan contact 

op met Jannie of Ria of met een van de diakenen. We hopen (weer) op een mooie opbrengst voor de voedselbank. Alvast, ook namens de voedselbank, hartelijk bedankt voor uw medewerking.