De inzamelingsactie ‘Samen voor de voedselbank’ bij Boer Staphorst is een groot succes geworden! De opbrengst van de campagne is maar liefst 5100 levensmiddelen. Hiermee is het vooraf gestelde  doel van 4500 levensmiddelen ruimschoots gehaald. Bovendien is er daarnaast nog een bedrag van 780,- euro aan donaties opgehaald. Een prachtig resultaat!

Binnenkort brengen een aantal medewerkers van Boer Staphorst de levensmiddelen naar de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle e.o. Kratten vol met pakken koffie, pasta en rijst maar ook met blikken soep en groente worden aan deze twee voedselbanken gedoneerd. Met het aantal van 5100 levensmiddelen kunnen 300 gezinnen ruim drie weken van eten worden voorzien. Heb je de actie van Boer Staphorst gemist maar wil je nog wel jouw steentje bijdragen aan de voedselbank? Kijk dan op de website van de voedselbank in jouw regio hoe jij een bijdrage kunt leveren. Want een klein bedrag voor jou is onbetaalbaar voor een ander!