Op 16 juni hebben 259 leerlingen uit onze gemeente schriftelijk of digitaal deelgenomen aan het theoretische verkeersexamen. De antwoorden zijn inmiddels nagekeken. Ondanks dat de leerlingen weinig tijd hadden om zich voor te breiden op het examen, was het resultaat verbluffend goed. Alle kinderen zijn geslaagd.

Eén leerling van De Triangel had zelfs alle vragen foutloos beantwoord. Een pluim naar alle geslaagde leerlingen. En naar de afdeling Staphorst van Veilig Verkeer Nederland. Zij hebben de organisatie van het examen voortreffelijk opgepakt.

Mocht u zelf eens willen oefenen dan kan dat, ga naar: examen.vvn.nl/oefenen.

Het praktisch verkeersexamen kon in verband met het coronavirus helaas niet doorgaan.

Op de foto: in 2011 deden de leerlingen in de stromende regen praktijkexamen / © weblog Staphorst. lees hier het artikel