Op dinsdag 23 juni gaan de deuren van de Dorcaswinkel na 3 maanden weer open. Een week eerder dan in eerste instantie gepland. We zijn er klaar voor en hebben er zin in!

De inbreng is de hele dag open dinsdag tm vrijdag van 10.00 tot 15.30 en op zaterdag tot 12.30. Let Op ! De winkeltijden worden aangepast naar 12.00 tot 16.00 uur omdat wij de ochtend nodig hebben om de winkel ongestoord aan te vullen en schoon te maken. Uiteraard zijn er de nodige maatregelen waar we ons voorlopig nog aan dienen te houden.

Het brengen en ophalen van goederen proberen wij nog zoveel mogelijk te beperken, als het enigszins lukt om dit zelf te doen, heel graag. Onze bezorgdienst rijdt alleen op vrijdagmorgen. Er mogen maximaal 25 klanten tegelijk aanwezig zijn, kinderen kunnen helaas nog niet mee.

En uiteraard worden de 1,5 meter en hygiënemaatregelen in acht genomen, wat betekent dat onze koffiehoek en toiletten voorlopig niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Winkelwaardige goederen kunt u naar binnen brengen en zelf neerzetten op de daarvoor aangewezen plekken via de achterste deur aan de zijkant. Waar nodig is er uiteraard assistentie. De ingang is verplaatst naar de zijkant, dit wijst zich vanzelf.

We hopen dat een ieder de weg weer weet te vinden, graag tot ziens vanaf 23 juni !