Voor de Zonnebloem afdeling Staphorst is dit een zeer vervelende periode. Bezoekwerk kwam stil te liggen, onze activiteiten die voor het hele jaar al gepland stonden zijn deels al geannuleerd wat voor de vrijwilligers en gasten beslist niet leuk is.

Een tijdje geleden hebben we onze gasten al verblijd met een mooi kaartje met een gedicht maar nu zitten we in een periode waar we jaarlijks onze loten willen verkopen. Helaas kan de verkoop van loten aan de deur niet doorgaan maar is voor onze afdeling wel heel belangrijk om activiteiten voor onze gasten mogelijk te maken. Wij als afdeling Staphorst hebben bedacht om lotenverkoop mogelijk te maken door dit stukje te plaatsen zodat een ieder die loten voor de Zonnebloem wil kopen bijvoorbeeld 5 stuks á €2,00 per lot maakt dus €10,00 over te maken op banknummer NL13RABO0360873383. Vermeld “loten Zonnebloem 2020 met uw naam een adres” zodat wij de loten keurig af kunnen leveren bij u thuis. Natuurlijk kunt u ook 1 of 2 loten of nog meer bestellen á €2,00 per stuk maar dat is aan u, elk verkocht lot is voor ons belangrijk.

Wil men liever geld en briefje met naam en adres in een envelop doen en deze bij onze penningmeester dhr. H. Dozeman wonende aan de Eikenlaan 6 in Staphorst in de bus doen mag dat natuurlijk ook. Ook dan worden de loten keurig bezorgd.

Met de opbrengst gaan we weer activiteiten organiseren voor onze gasten (doelgroep) wat hopelijk weer snel kan en mag beginnen.

Alvast heel hartelijk dank, bestel de loten, wij brengen ze namens de Zonnebloem afdeling Staphorst.

Foto’s © jan Figeland