Juist in deze bijzondere tijd waarin we niet zomaar als groep samen mogen komen, kunnen we wel blijven bidden voor de vervolgde kerk, gewoon vanuit huis. 

Open Doors geeft ons de gelegenheid om mee te doen via de website Open Doors Nacht van Gebed 2020.  Zij bieden ons een programma via de livestream op hun website en You Tube. Er is een programma met informatie – video’s – gebed – overdenkingen en muziek. 

Ook voor mensen die nog niet bekend zijn met de Nacht van Gebed, is dit een gelegenheid  om er op een laagdrempelige manier mee kennis te maken.

Informatie:

  • Nacht van vrijdag 12 juni – zaterdag 13 juni 2020
  • Tijd: 21.00 – 1.00 uur  er zijn 4 gebedsblokken van 1 uur.
  • Aanmelden kan via de website OPEN DOORS NACHT VAN GEBED  2020
  • Via deze website kunt u ook van te voren het Gebedsboekje met info downloaden

U bent van harte uitgenodigd om mee te bidden op vrijdag 12 juni vanaf 21.00 uur tot zaterdag 13 juni 01.00 uur. U kunt tussen 21:00 uur en 01.00 uur op ieder moment aanhaken. We verwachten niet van u dat u de volledige 4 uren online aanwezig bent en meebidt, alhoewel we dat natuurlijk wel erg op prijs stellen.

 De oprichter van Open Doors, Anne van der Bijl, zei ooit: ”Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Want als we bidden zijn er geen grenzen.”

De werkgroep van Open Doors in Rouveen / Staphorst