Vandaag trouwden Tjeerd Brouwer en Clarine van der Sluis. Door de corona omstandigheden zijn er veel beperkingen en mag niet iedereen die dat zou willen naar de plechtigheid komen.

De trouwerij vond plaats in de Leerkamer. Om toch deze plechtigheid mee te beleven was er bij Van der Sluis achter het het aan de Klaas Kloosterweg en groot LEDscherm opgesteld en konden genodigden vanuit de auto meekijken. Het geluid werd ter plekke via luidsprekers verspreid en was ook op de FM te beluisteren.

Bruidspaar gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst!

10 vierkante meter beeldscherm

Henk Boessenkool en Henri Mosterd van Boessenkool Computers faciliteerden de beelden. Boessenkool beschikt over deze apparatuur, vraag naar de mogelijkheden hier. De livestream en het live uitzenden werd geregeld door Margje Dons MD MOVIES.

Foto’s en video © weblog Staphorst – klik foto voor groot.