Op maandag 25 mei start de aanleg van een vrijliggende fietspad langs de J.J. Gorterlaan. De werkzaamheden zullen naar verwachting duren tot en met 24 juli.

Het pad komt te liggen vanaf de Dekkersweg tot en met de Scholenweg. Tijdens de werkzaamheden is er een omleidingsroute die wordt aangegeven met borden. Aanwonenden en bestemmingsverkeer kunnen gebruik blijven maken van de J.J. Gorterlaan. Hen wordt wel gevraagd rekening te houden met de wegwerkers en hun machines.

Uitvoering

Het fietspad wordt in opdracht van de gemeente Staphorst aangelegd door zal Aannemingsbedrijf Schagen Infra uit Hasselt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met K.J. Mulder, medewerker civiele techniek van de gemeente Staphorst, via tel. 0522 – 747 127. Voor  vragen over de daadwerkelijke uitvoering en de bereikbaarheid van uw perceel kunt u het beste contact opnemen met de uitvoerder van Schagen Infra, de heer E. Beens, tel. 06 191 207 17.

Op de foto: 2018 equipment wordt gelost tbv de CH Rouveen op de hoek Gorterlaan Scholenweg / © René Admiraal