Mika Flier en Danny Rook in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek.

“Wij hebben een aantal keer de 100.000 stappen challenge voorbij zien komen in de afgelopen weken. Dit houdt in dat iemand 100.000 stappen zet op één dag. Mika en ik zijn er van overtuigd dat wij dit kunnen, maar een aantal van onze vrienden niet en zo is er een weddenschap ontstaan.

Vanuit deze weddenschap is het idee ontstaan om niet voor onze eigen portemonnee te lopen, maar voor een goed doel. Wij hebben KWF gekozen omdat er een aantal mensen om ons heen te maken hebben gekregen met deze vreselijke ziekte en wij graag iets voor deze mensen (en iedereen die te maken krijgt met kanker) willen doen.

Donderdag 14 mei zullen wij de route starten in Groningen en vanaf hier naar Meppel toe lopen. Dit is ongeveer 75 kilometer (omgerekend 100.000 stappen). Wil je de challenge nou volgen, dan kan dat via mijn Instagram: dannyrook

Namens ons en KWF dankjewel!”

Meer info hier: https://acties.kwf.nl/fundraisers/dannyrook/kwf-100-000-stappen-challenge?fbclid=IwAR3ozjQQs3cbZHsSvJp_CqUGKxJBVaZ9_snox4X7dXgKmTKAZQvjHUkgQy4