De Obstacle Run 2020 Staphorst is afgelast. Deelnemers kunnen gewoon nog een jaar extra training voor deze prachtige happening in Staphorst.

De eerste editie terugkijken doe je hier..❗️

De organisatie:
We hebben helaas moeten besluiten dat de 4e editie van Obstacle Run Staphorst op 22 juli 2020 niet door gaat. De MinPres was duidelijk: géén evenementen tot 1 september in de strijd tegen het coronavirus.
De voorbereidingen waren in volle gang en er waren al veel kaarten gekocht. Die tijd en energie nemen we mee naar volgend jaar! Iedereen ontvangt het geld voor zijn of haar ticket terug, op voorwaarde daj’ volgend joar weer mit doet!

❗️Let op: het geld van de tickets zal per bestelling worden teruggestort. Dus wanneer je kaarten voor meerdere personen gekocht hebt, zal dit bedrag in z’n geheel teruggestort worden. 

Organisatie Obstacle Run Staphorst