Het is veel in het nieuws de laatste weken, de voedselbanken hebben het zwaar. Daarom wil de diaconie van de Gereformeerde Kerk Staphorst/Rouveen, na contact te hebben gehad met de voedselbank in Meppel, een boodschappen-inzamelingsactie houden t.b.v. de voedselbank.  

Op zaterdag 18 april kunt u tussen 11.00 uur en 12.00 uur bij de kerken in Staphorst, Churchilllaan 2 en Rouveen, Korte Kerkweg 2 uw boodschappen komen brengen. Bij de kerken zullen oud diakenen Ria Bruins en Jannie Poolman aanwezig zijn om de boodschappen in ontvangst te nemen. 

Er is vooral behoefte aan ‘droge’ producten zoals pasta, rijst, mixen voor nasi, spaghetti, macaroni etc. Verder is er behoefte aan blikken groente en fruit. 

We vragen u als u de producten komt brengen wel om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen, dus kom alleen als het kan en houd 1,5 meter afstand. 

We hopen op een mooie opbrengst voor de voedselbank. Alvast, ook namens de voedselbank, hartelijk bedankt voor uw medewerking.