Wanneer je overgewicht hebt is het niet altijd makkelijk om de stap te maken om te gaan bewegen of sporten. Je wilt er wel wat aan doen en weet dat bewegen goed voor je is, maar je weet niet hoe en waar.  Bovendien zou je het liefst trainen met mensen die net als jij gewicht willen verliezen, fitter willen worden en plezier in bewegen willen krijgen in een veilig omgeving.

Ter Harmsel fysiotherapie heeft voor jou de ideale oplossing: de BeweegGroep.  In deze groep sport je iedere week onder deskundige begeleiding samen met mensen die ook overgewicht hebben in een veilige omgeving.  Geen fitnesscultuur, maar samen iedere week een uur lekker sporten op de dinsdagavond in de sporthal aan de Burgemeester van de Walstraat.  Samen met gelijkgestemden werken aan je gewicht en fitheid en ervaren hoe fijn het is om weer lekker te bewegen: Dat is de BeweegGroep!

In januari en februari mag je 2x GRATIS meedoen met de BeweegGroep om te zien of het iets voor je is.  De groep wordt iedere dinsdag gegeven van 19.30 uur tot 20.30 uur in de sporthal aan de Burgemeester van de Walstraat.

Wil jij ook 2 x gratis meedoen?  Geeft je dan op bij Ter Harmsel fysiotherapie via mail: info@fysioterharmsel.nl of telefoon: 0522-291950