Niets is Hollandser dan een plankje met stukken kaas en worst. De lekkerste kaas en meest smaakvolle worst zijn wekelijks voorhanden bij de kraam van RSkaasenworst. U kunt nu echter ook een bestelling aan ons doorgeven die wij komen brengen. We hangen het aan uw deur.

Ontspannen boodschappen doen is momenteel niet voor iedereen weggelegd. Bent u in de gelegenheid dan kunt u bij onze kraam terecht in zowel Staphorst, Rouveen als Nieuwleusen. Lukt dat niet dan is er de mogelijkheid om telefonisch (06-55877071) of via de website www.rskaasenworst.nl een bestelling te plaatsen, die wij de volgende dag bij u afleveren. Dat doen we door deze in een tas aan uw deur te hangen. Het bedrag maakt u naar ons over of wij sturen u een tikkie.

Laat u dan ook niet weerhouden van de lekkerste producten als het gaat om onze kazen en de worsten. En vergeet ook onze zuivelproducten niet. Gewoon bestellen en we komen het brengen. Of u komt nog even gezellig naar de kraam. Uiteraard met gepaste afstand. We noemen hier nog even onze standplaatsen en tijden.

Dinsdag t/m zaterdag 8.30 tot 12.30 Prunuslaan, Rouveen

Dinsdag 13.30 tot 17.15 uur Marktplein, Staphorst

Donderdag t/m zaterdag 13.15 tot 17.30 parkeerplaats zwembad de Meule, Nieuwleusen

Graag tot ziens