Tjaaa wat een heerlijk weer is het nu. Lekkere verkoeling met een koud drankje is altijd goed, maar ik weet wel iets lekkerders!

Wij hebben een rot tijd achter de rug en gelukkig zijn er nu wat versoepelingen en komt alles weer een beetje op gang! Dat zou ook tijd worden, maar mensen denk om elkaar, het virus is nog niet geheel weg. Niet alleen wij, maar ook onder onze klanten zijn er veel mensen die het zwaar hebben gehad.

Ik zat in de auto en kwam tot het volgende: in de coronatijd hadden we het ‘Tikkie van Dicky’. Nu heb ik het ‘Likkie namens Dicky’ bedacht. Nu niet allemaal denken dat jullie een lik over de wang krijgen van mij, zeker niet! Wat is er nou lekkerder dan met dit weer een ijsje op te likken. En waar moet je dan zijn? Bij IJsmakers natuurlijk! Dus ik heb Ilan gebeld (de eigenaar). Ik zei: „Jullie hebben het beste ijs van Staphorst, zullen wij een leuke actie doen?” Hij was gelijk enthousiast en zei volmondig: „Ja!”

Het is een actie om te vieren dat we weer open zijn, een lekkere traktatie omdat we het fijn vinden dat er zoveel mensen op ons hebben gewacht. We willen iedereen iets aanbieden, nu kon ik ook wel een actie bedenken van: ‘Bier krijg je hier’, maar ook al is dat ook lekker, dat is niet voor iedereen.

Dus kom gezellig knippen, kleuren, föhnen noem maar op en maak een afspraak, of kom gewoon aan met de vraag of het nog kan?Is ook een afspraak! Als je dan klaar bent krijg je een bon mee en kun je die gelijk inleveren bij IJsmaker in Staphorst.

De bon kun je tot en met September inleveren en daarna is het seizoen voorbij. Nu doen we nog wat! Zit je nu heerlijk dat ijsje te likken, maak daar even een leuke gekke foto van en plaats het op Facebook met de hashtag: haarmodedickHeuckeroth/
knippenko. De meest origineelste die we tegenkomen op Facebook wint ook nog eens een gratis knipbehandeling. Hoe gekker de foto hoe beter!

Geniet van het ijsje en voor de kerels onder ons: misschien hebben ze ook wel bierijs!