DNO radio bericht dagelijks over Coronanieuws uit de regio.
Via aangepaste programmering overdag doet DNOradio al enkele weken uitgebreid verslag van de ontwikkelingen rondom het Corona virus in de regio ZW Drenthe en Noord Overijssel.

In samenwerking met de gemeentes De Wolden en Staphorst wordt melding gemaakt van de maatregelen en geven de colleges van B&W reacties op ontwikkelingen en activiteiten . Daarnaast reageren organisaties, middenstand, horeca en ook jongeren op de huidige situatie.

Dagelijks van 10 – 12 kan men ook telefonisch reageren en van 12 – 13 u. (herh. 17-18u.) uur zijn er interviews met beleidsmakers, betrokkenen en vele organisaties in het verzorgingsgebied. Berichten, reacties en activiteiten kunnen gemeld worden via redactie@dnomedia.nl of via de website www.wijzijndno.nl.