Op D.V. zaterdag 21 maart 2020 wordt in de Bovenkerk te Kampen voor de 31e  keer de landelijke Psalmzangdag weer gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Bevrijd’.

Ds. A. Schot, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Nunspeet, zal net als vorig jaar, de psalmen van toelichting voorzien. De samenzang wordt op het Hinsz-orgel begeleid door Marco den Toom. De psalmen worden niet-ritmisch gezongen, uit de berijming van 1773.

De Psalmzangdag is voor iedereen gratis toegankelijk. Wel wordt er twee keer gecollecteerd om de kosten te dekken. In de pauze zijn consumpties tegen betaling verkrijgbaar. De middag begint om 13.30 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Parkeertip: Stadhuis, Burg. Berghuisplein, op ca. 10 min. loopafstand van de Bovenkerk. Zie voor meer info de vernieuwde website: www.psalmzangdag.nl.