Persbericht

Samen bouwen aan een groenere en duurzame toekomst voor Overijssel – dat is waar wij ons al 50 jaar met hart en ziel voor inzetten. En jij speelt daarin een cruciale rol! Nu meer dan ooit.

Ondanks de uitdagingen waar we voor staan, zijn er veel successen geboekt dankzij mensen zoals jij. Samen maken we duurzaam leven voor iedereen mogelijk en dragen we bij aan een rijke natuur en een circulaire economie.

Dit jubileumjaar willen we het samen nóg groter aanpakken en lanceren wij vandaag onze campagne Overijssel Overmorgen. We nodigen je uit om samen met ons te dromen over de toekomst van Overijssel. Ga naar www.overijsselovermorgen.nl en deel jouw dromen en ideeën voor een groenere toekomst. Wat vind jij belangrijk en waar zet jij je graag voor in?

Op de website vind je enkele thema’s ter inspiratie, zoals duurzame energie, hergebruik van grondstoffen en natuur in de buurt. Maar we zijn vooral benieuwd naar wat jou persoonlijk beweegt. Jouw unieke visie is voor ons van grote waarde.

We hopen dat je ook je vrienden, collega’s en familie enthousiast kunt maken om deel te nemen. Want hoe meer stemmen en ideeën we verzamelen, des te beter we samen de toekomst van Overijssel kunnen vormgeven. Jouw bijdrage gebruiken we om in ons jubileumjaar ideeën te realiseren én om in de toekomst gericht te werken aan een betere leefomgeving.

Laat ons weten wat jij belangrijk vindt voor Overijssel Overmorgen en draag actief bij aan een groener Overijssel.