Afgelopen week zijn de mannen van het Chr. Mannenkoor Staphorst weer langs de deuren geweest om de bestellijsten te halen van de Potgrondactie. Deze actie wordt dit jaar alweer voor de 26e keer gehouden. De mannen doen dit werk met plezier en zijn blij met de respons die ze krijgen. Mensen zijn enthousiast dat de koorleden aan de deur komen, men rekent er al helemaal op, de bestellijsten staan vaak al klaar.

Er wordt met regelmaat een kop koffie of iets anders aangeboden. “Het is echt een leuk werkje, op deze manier houden we contact met onze achterban” aldus één van de koorleden. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart hopen de mannen de bestellingen te bezorgen.

Mocht de bestellijst misschien niet bij u afgehaald zijn, dan kunt u alsnog via de site van het koor uw bestelling plaatsen  www.chr-mannenkoorstaphorst.nl ook kunt u de bestelling deze week nog doorgeven op één van de volgende tel.nrs. 461184, 463307 of 463862, zij bezorgen deze alsnog graag bij u thuis.