Op DV 9 maart wordt er in het Dienstgebouw van de Hervormde gemeente Rouveen-Staphorst een avond georganiseerd over geloofsopvoeding door de Werkgroep Opvoeding en Geloof.

Annemarie van Heijningen-Steenbergen hoopt met ons na te denken over het thema ‘Opvoeden: met vallen & opstaan’. Annemarie (1977) is getrouwd met Michel. Samen hebben zij drie kinderen.

Naast echtgenote en moeder, is Annemarie schrijver, spreker en vaste columnist bij EO-Visie. Boeken die op haar naam staan, zijn o.a. Ik kan het niet loslaten, Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn, Refomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet. Haar nieuwste boek is Ben je mooi gezegend mee: een luchtige speurtocht langs de meest uiteenlopende levensitems. 

Als ze spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

De avond begint om 20.00 uur.