Een succesverhaal, van vallen naar opstaan

‘wie zijn we, waar staan we voor en waar komen we vandaan’
Op 6 april a.s. zal er een workshop storytelling zijn van de vrijwilligerscentrale.

Een interessante workshop voor bestuurders en leden van vrijwilligersorganisaties om kennis te maken met een techniek die snel aan populariteit wint, namelijk Storytelling: een manier om op een leuke manier jouw organisatie positief onder de aandacht te brengen.

Bij het werven van vrijwilligers, leden, bezoekers etc. kan hier veel voordeel mee behaald worden. Met daarin aandacht voor de valkuilen, de do’s en de dont’s. De workshop wordt gehouden in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 in Staphorst en is van 19:30 – 21:45 uur, met een pauze. 

De workshop wordt verzorgd door twee zeer ervaren vrijwilligers van de SESAM academie, Peter Dek en Annette Augustijn. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng. Inloop is vanaf 19:15 uur, koffie en thee staat dan klaar. 

Er zijn geen kosten aan verbonden maar opgave is wel nodig en kan via de website www.sws-staphorst.nl of via info@sws-staphorst.nl of 0522 – 46 51 43.