De gratis toegankelijke Kidsbeurs Ruinerwold vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020 van 19.00 tot 21.30 uur. Iedereen is welkom om voor een mooie prijs tweedehands baby- en kinderspullen in huis te halen.

De organisatie heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting KinderenKankervrij (Kika). De Kidsbeurs is daarom zo opgezet dat er ruim aandacht is voor Kika. Het wordt iedereen gemakkelijk gemaakt om te doneren in de speciale collectebussen of via de loterij met spectaculaire prijzen. Dorpshuis Buddingehof doneert per consumptie ook een deel aan Kika.

50 ruim opgezette kramen

Tijdens deze zevende editie staan in de sporthal Buddingehof vijftig ruim opgezette kramen. Het aanbod van de standhouders is zeer divers en er wordt met de kleding rekening gehouden met het aankomende voorjaarsseizoen.

Facebook

Op de Facebookpagina ‘Kidsbeurs voor Kika in Ruinerwold’ staat meer informatie over de Kidsbeurs. Ook staan er foto’s en video’s van voorgaande edities om alvast online wat sfeer te proeven. De Kidsbeurs is de perfecte gelegenheid om gezellig samen te shoppen en achteraf iets te drinken, allemaal voor het goede doel!