De succesvolle kookcursus ‘Mannen met Pannen’ van St. Welzijn Staphorst (SWS) in samenwerking met Carolien Hattem kan helaas nog geen vervolg krijgen.

Stankoverlast

De kookcursus vond altijd plaats in De Berghorst, in de keuken op de 2e verdieping. Er zijn echter klachten gemeld over stankoverlast tijdens het koken. In de ruimte is geen goede afzuiging die de geuren van het koken tegen kan gaan. Er zou dan geïnvesteerd moeten worden in een betere afzuiging.

Cursus zeer succesvol

SWS is nu op zoek naar een andere locatie waar de kookcursussen gegeven kunnen worden. De cursussen zijn zeer succesvol en er zijn nog steeds aanmeldingen van mannen die willen leren koken. Er zou binnenkort weer een cursus starten maar deze is nu afgeblazen.

Er is een grote keuken nodig met veel werkruimte voor minimaal 7 mannen en cursusleidster Carolien Hattem. Daarnaast is er ook ruimte nodig om de gezamenlijk bereidde maaltijd te nuttigen. 

Meer informatie op www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl