Weer wat nieuws bij Haarmode Heuckeroth Knipp&ko, Heb jij ook wel eens dat je niet weet wat je iemand moet geven voor een verjaardag  moederdag, vaderdag of gewoon zo maar!.  

Let op wij hebben geweldig nieuwe cadeaubonnen voor hem en haar. Stel je kijkt je, vriendin, vriend, vader, moeder, oom, tante, neef, nicht, buurman, buurvrouw  aan en denkt, dat haar ziet er niet uit, daar moet wat aan gebeuren. Hebben wij een oplossing met onze SLOGAN:

ZIT JE HAAR NIET GOED, WIJ WETEN HOE HET MOET!!.

Jij koopt een bon, jij mag de waarde zelf bepalen…. Achterop die bon mag jij dan je naam en 06 nr noteren… jij geeft hem weg aan de jarige job of aan iemand die het verdiend of waarvan jij denkt nou dat haar kan wel een opkap beurt gebruiken, vervolgens komt die persoon een keer bij ons in de zaak om het te verzilveren!.

Nu komt het!

Wij bewaren die ingeleverde bon en gaan 2 of misschien wel 3 keer per jaar een trekking doen, stel we trekken de bon met jou naam en 06 nr erop mag jij dat bedrag wat je hebt GEGEVEN AAN EEN ANDER, voor jezelf weer gebruiken!… Jahoeee hoe leuk is dat?..  we zullen je bellen en de bon is dan gewoon weer te verzilveren door de gever door jou!

Ik weet zeker dat iedereen nu een leuk cadeau in gedachten heeft… en wie weet ook voor je zelf!