DE WIJK – Cabaretgroep Boerenblond is weer op volledige oorlogssterkte. Na het wegvallen van twee leden, is het gezelschap aangevuld met maar liefst drie nieuwe leden.
Met het nieuwe programma: ‘Turbulent’ is een nieuwe start gemaakt. De eerste optredens in de nieuwe bezetting waren een groot succes. Op zaterdag 11 april treden ze op Dorpshuis de Havezate in De Wijk. 

Vorig jaar maakten Jan Boverhof en Jan Prent bekend dat ze het na twintig jaar welletjes vonden. Voor de overgebleven leden Marianne van der Klocht en Dirk Venema was dit wel even slikken toen beide Jannen met het nieuws kwamen. Maar ze besloten toch door te gaan, en vonden in Esther de Boer een welkome aanvulling. Esther zingt en  speelt daarnaast ook klarinet en orgel. Via een Facebook oproep kwamen ze in contact met Arry Bennen en Johan Noord. Beide heren hadden net besloten dat ze samen iets wilden doen op het creatieve vlak. Bij de audities bleek het onderling gelijk te klikken, waarna de formatie rond was. De eerste aanvragen voor optredens druppelen alweer gestaag binnen.

Anders

Marianne: ‘Ons nieuwe programma is anders, en toch ook heel gevarieerd, het bevat nieuwe sketches, liedjes, typetjes, woordspelingen en interactie met het publiek’. Dirk: ‘We wilden niet op dezelfde voet verder. Bezoekers moeten het niet gaan vergelijken met onze vorige programma’s. De nieuwe bezetting is anders, dat betekend dat ook meer afwisseling en diversiteit’. De titel van het nieuwe programma: ‘Turbulent’ slaat een beetje op de roerige periode zoals de leden dit afgelopen jaar hebben beleeft. Arry: ‘Een nieuw programma maken betekend schrijven en schrappen, wat werkt wel en wat niet dat merken we vanzelf’.

Kaarten

Kaarten € 12,50 (incl. kopje koffie) zijn vanaf 28 februari in de voorverkoop te koop bij Anytyme De Wijk en bij Dorpshuis de Havezate. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. 

Meer informatie: Bemo Entertainment. Telefoon: 06-50953385.