Op zaterdag 22 juni staat Staphorst in het teken van een fietsavontuur voor jong en oud! Na het succes van vorig jaar organiseert de WTC Staphorst-Rouveen opnieuw een fietstocht ‘Rondom Staphorst’. Het belooft een dag vol plezier te worden, waarbij zowel recreatieve fietsers als fervente wielrenners van harte welkom zijn.

Voor de recreatieve fietsers op gewone of elektrische fietsen is een prachtige route van 50 kilometer uitgestippeld door de gemeente Staphorst. De start vindt plaats tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij de sporthal aan de Hoogeweg 21. Langs de route kunnen deelnemers genieten van de adembenemende omgeving en de traditionele boerderijen langs ‘de Diek’. Ook zijn er onderweg verschillende pauzelocaties waar een lunchpakket en drankjes worden aangeboden dankzij de gulle sponsoren. Vergeet niet je aan te melden voor 21 juni om verzekerd te zijn van een lunchpakket. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 5 euro per persoon.

Voor de wielrenners zijn er twee uitdagende routes van 80 en 120 kilometer die bijna volledig door Staphorst voeren. De start is tussen 08.00 uur en 09.30 uur, eveneens bij de sporthal. Onderweg zijn er diverse gelegenheden waar eten en drinken worden aangeboden om de energie op peil te houden. En na afloop wacht er zelfs een heerlijk broodje hamburger aan de finish! Voorinschrijving is mogelijk via www.fietssport.nl, maar ook op de dag zelf kan men zich nog inschrijven voor een bedrag van €10,-.

Voor meer informatie en inschrijvingen kun je terecht op de website van de WTC Staphorst-Rouveen: www.wtcstaphorst-rouveen.nl. Mis dit fietsfeest niet en beleef Staphorst op een unieke manier op 22 juni!