Met het project ‘kleine kernen’ in de kop van Overijssel wil Glasvezel Buitenaf de kern van Rouveen ook aansluiten op glasvezel.

Sommige van de reeds aangesloten huishoudens aan de Oude Rijksweg hebben nog te kampen met onverwachte storingen. Huishoudens weten niet goed waar ze hiervoor moeten aankloppen. Als er nog problemen ervaren worden neem dan contact op met Rendo op telefoonnummer 0522 – 768 111 of stuur een mail naarinfo.glasvezel@rendo.nl

Er zijn maatregelen genomen in de hoofdstructuur en nu worden de overige mogelijk problemen met randapparatuur aangepakt.Deze week zijn er al verschillende afspraken bij huishoudens die tegen problemen aanlopen. Glasvezel Buitenaf verwacht met de genomen en te nemen maatregelen de problemen op te lossen.

Inloop- een aanmeldavond

Aanstaande maandag 3 februari is er weer een inloop en aanmeldavond bij d’Olde Skoele in Rouveen van 19.30 tot 21.00 uur voor de kern van Rouveen.