Op de foto een zaal met lege stoelen. Op dinsdagavond 28 januari was dat anders. Toen werd de eerste dia-avond van dit seizoen gehouden. Een volle zaal genoot van een serie dia’s uit de jaren ‘50 – ‘70 van de vorige eeuw. De meeste plaatjes waren voor de kijkers goed herkenbaar en riepen allerlei herinneringen op. Sommigen zagen zichzelf terug bij bijvoorbeeld de kalveropfokclub. De serie was samengesteld uit dia’s uit de collectie van wijlen Jan de Wolde.

Was u er niet bij, maar wilt u de dia’s toch graag zien? Dan bent u welkom op de volgende dia-avond op donderdag 6 februari 2020. We beginnen om 19.30 uur; de zaal is open vanaf 19.00 uur.

We hebben inmiddels al veel aanmeldingen binnen, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wees er dus snel bij en geef u op bij Henk de Weerd, tel. 0522-463466 of door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. (Als u binnen twee dagen na het inzenden niets heeft gehoord, mag u ervan uitgaan dat uw aanmelding geaccepteerd is.)