In navolging van de afgelopen 3 geslaagde edities, wordt er ook dit jaar weer een triathlon gehouden in Staphorst en wel op zaterdag 9 mei 2020. 

De afstanden zijn net als voorgaande jaren een 1/8e triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4etriathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). Hierbij is het bij beide afstanden mogelijk om zowel individueel als in duo/trio verband mee te doen.

Parcours identiek

Ook dit jaar is het epicentrum zwembad de Broene ‘eugte, hier is de wisselzone en de start en finish. Zowel het zwem-, loop- als fietsparcours blijft identiek aan voorgaande jaren. 

Qua prijzenschema worden er een 2-tal leeftijdscategorieën per individuele afstand gehanteerd, namelijk t/m 39 jaar en 40 jaar en ouder. Zowel voor de dames als de heren. Daarbij wordt per afstand de snelste zwemmer, fietser en loper gehuldigd, dit als extra stimulans voor de estafette teams. Verder ligt er een mooie prijs per individuele afstand klaar voor de snelste dame en heer uit Staphorst.

Schrijf snel in

Voor een ieder die geïnteresseerd is, schrijf je snel in! De inschrijving is weliswaar nog maar 1 maand open, echter ondertussen zijn al 90% van de startbewijzen vergeven! 
En helaas moeten we hanteren VOL = VOL

Inschrijven kan op www.triathlonstaphorst.nl.