Door amateur-kunstschilder Wim Hoekstra

Op de vaste crea-middag van donderdag 6 en 20 februari zal in een workshop met deelnemers geschilderd gaan worden op afval-hout. Amateur-kunstschilder Wim Hoekstra uit Zwolle is beide data aanwezig en zal zeer bruikbare tips geven. Onder leiding van Dian Schuurman wordt stap voor stap een zelfgekozen afbeelding getekend en vervolgens geschilderd.Voor materiaal wordt gezorgd. Deze workshop is zowel voor beginners als voor gevorderden. 

De workshop wordt gegeven op initiatief van Stichting Welzijn Staphorst (SWS). Wat anders is dan voorheen is dat er 2 middagen gewerkt wordt aan een creatie tijdens de workshop. 

24+ers van de gemeente Staphorst zijn welkom en is ook voor beginners. De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.

Aanmelden
De kosten bedragen slechts € 5,00 of 2 SWS-strippen per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 4 februari via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl

Let op! Vol = vol!