Maandag 27 januari rond 20.00 uur begon onder het genot van een kop koffie/thee en een plakje cake/koek-kniepertie de evaluatieavond. De verzamelaars en vrijwilligers waarvan enkelen met aanhang kwamen nog eenmaal bijeen om eens lekker bij te kletsen.                                                                           

Jan Figeland vertelde iets over het verloop van de expositie welke ook nu weer goed is verlopen met een opkomst van meer dan 600 bezoekers. Daarna werd een ieder voorzien van een hapje en een drankje. 

Gert Hilhorst van Hillies liet ons nog prachtige beelden zien en vertelde wat hij zoal meemaakte tijdens vakanties o.a. in Spanje met zijn Landrover over slechte wegen, heuvels, keien waarbij hulpmiddelen moesten worden gebruikt om bij een eindpunt te komen. Ook Hendrikje de Boer had iets moois bedacht waarbij een ieder een hand in een zelf gemaakt zakje moest steken om te raden wat daar in zat.

Doe ook eens mee

Het was al met al weer een geslaagde avond. Ook dit jaar gaan we weer proberen om een eindejaarexpositie op poten te zetten. De eersten hebben zich inmiddels alweer gemeld. Hebt u een prachtige verzameling, wilt u deze laten zien, wilt u met een stand een paar gezellige dagen meemaken met een leuke evaluatieavond, neem contact op met J. Figeland 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl

Evaluatie eindejaarsexpositie
Evaluatie eindejaarsexpositie
Evaluatie eindejaarsexpositie