Volgende week is het weer dierenpret in de Sporthal te Staphorst. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november organiseert de plaatselijke vereniging SKV haar jaarlijkse show.

Vrijdagavond om 19.00 uur worden de deuren van de sporthal geopend. De opening zal worden verricht door burgemeester Jan ten Kate. Een ieder is daarbij van harte welkom.

Vogelgriep
Vanwege de vogelgriep moeten de kippen en sierduiven dit jaar thuisblijven. Maar daar staat tegenover, dat er nog nooit zoveel konijnen en cavia’s op de show zijn geweest als dit jaar het geval is. Liefst 250 dieren zijn er te bewonderen. Een grandioos aantal. Vele kleuren, maten en dus rassen laten zich zien. De inzenders komen uit Staphorst en voor het eerst dit jaar ook uit omliggende plaatsen.

Hoe mooi zou het zijn dat deze mensen, de fokkers, kinderen maar ook ouders en opa’s en oma’s enthousiast weten te krijgen als kleindierliefhebber. Lief hebben, liefde voor dieren. Houden van en zorgen voor, hoe belangrijk is dat in de huidige roerige tijd. De fokkers zijn graag bereid om u bij te staan met raad en advies.

Voor jong en oud is het beslist de moeite waard om naar de sporthal te komen. Veel vertier en vermaak en natuurlijk is er ook weer de bekend tombola met een zeer gevulde prijzenpot.

Kunnen wij u welkom heten? Wij begroeten u graag! Graag tot ziens op vrijdagavond of zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.