Speciaal voor inwoners tussen 25 en 55 jaar

Hoe houd jij alle ballen in de lucht? Je gezin, je werk, je ouders, je huishouden. Soms komt er heel wat op je af en is er weinig tijd voor jezelf. 

Dit kan zorgen voor spanning en stress. Iedereen heeft daar wel eens mee te maken. Te veel stress kan klachten veroorzaken. In de bijeenkomst krijg je informatie over stress en hoe je hierop reageert. Inzicht in wat jouw stress geeft en nieuwe mogelijkheden om met deze stress om te gaan.

En hoe creëer je tijd voor jezelf? En vul je die in met ‘ik moet..’ of ‘ik wil…’

Het is de bedoeling dat je door deze bijeenkomst een betere balans in je leven en werk krijgt.

We gaan met elkaar in gesprek aan de hand van het ‘omdenken spel’. Een leuk spel met vragen waarmee je elk probleem tot een mogelijkheid omdenkt. De spelers doen dit door het stellen van de vragen die op de kaarten staan. doen Het probleem wordt dus niet opgelost, maar het wordt gebruikt om er een nieuwe mogelijkheid van te maken.

Dinsdagavond 28 januari
Aanvang: 20:00 uur
Eindtijd: uiterlijk 22:00 uur
Locatie: Dienstencentrum, Staphorst

Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.sws-staphorst.nl