Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging vrijdagavond van start in de voorjaarscompetitie 2020. Het team kreeg het 6e team van Kampenion op bezoek. Albert Kuiper, Hermen van Arnhem en Sibrand Hassing kregen flinke tegenstand te verduren. Van de negen partijen moesten er vijf in het maximale aantal games beslist worden. Albert en Hermen wisten twee punten te scoren, Sibrand won één partij. Een mooie start in de 2e klasse. Eindstand 5-4 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam manivesteerd zich dit seizoen in de 5e klasse. Vrijdagavond kwam het 4e team van GTC uit Genemuiden op bezoek. Anita Krale, Lucas Diepenbroek en Johan van Arnhem zagen na een aantal partijen al in dat GTC 4 een moeilijk te nemen “obstakel” bleek. Anita kon één speler van GTC 4 de baas, Lucas deed er een schepje bovenop door twee partijen in winst om te zetten. Johan kon in zijn allereerste competitiewedstrijd nog geen lans breken. Eindstand 3-6 voor GTC 4.

Het nieuw samengesteld 3e Staphorster senioren tafeltennisteam ging maandagavond op bezoek bij het 3e team van Wijhe. Voor het team dat start in de 6e klasse moesten Ben Vos, Gevorg Simonyan en Gerard de Boer de confrontatie aan tegen het sterke team van Wijhe dat eigenlijk niet thuis hoort in de 6e klasse. Ben, Gevorg en Gerard wisten helaas geen punten te scoren. Eindstand 10-0 voor Wijhe 3.

Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 1e team van Wijhe. Hermen van Arnhem, Roderick van Arnhem en Lucas Diepenbroek werden in deze eerste competitiewedstrijd van de hoofdklasse flnk op de proef gesteld. Ook hier meerdere games van vier, die de uitslag moesten bepalen. Hermen moest in twee van de drie enkelpartijen het hoofd buigen en bleef steken op één winstpunt. Roderick verzilverde twee enkelpartijen. Lucas had het geluk niet mee, verloor alle drie partijen met minimaal verschil. In het dubbel scoorden Hermen en Roderick het vierde punt. Eindstand 6-4 voor Wijhe 1.

Het 2Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdagmorgen uit tegen het 1e team van Trias uit Twello. Robert Compagner, Jaron Mussche en Mark Mussche moesten zich zien waar te maken in de 1e klasse. Eén en ander ging niet vanzelf, alle drie spelers moesten flink aan de bak. Robert en Mark wonnen elk één enkelpartij. Jaron lukte het om twee enkelpartijen in winst om te zetten. Helaas ging het dubbel, gespeeld door Robert en Jaron niet zoals gewenst. Toch een goede start in de 1e klasse. Eindstand 6-4 voor Trias 1.

Het 3Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde uit tegen het 3e team van Wijhe. Daniël Hagen, Bert Jan Krale en Edward Kruidhof gingen in de 4e klasse vol goede moed deze ontmoeting aan. Na vijf partijen stond het team met 0-5 voor. Toen kwam Wijhe 3 nog eventjes terug. Daniël en Bert Jan wisten alle drie enkelpartijen te verzilveren. Edward nam één punt mee naar huis. In het dubbel waren Daniël en Edward hun tegenstanders in de vijfde games de baas. Een prima start, 2-8 voor Staphorst 3. 

Het 4Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen in de 5e klasse tegen het 1e team van Emmeloord. Allard Ubak, Jonathan Drost en Jennieke Krale wisten zich aardig goed te weren en hadden ook wel een paar puntjes verdiend. Helaas was het Emmeloord 1 dat telkens aan het langste eind trok, veel sets moesten in meer dan drie games beslist worden. Helaas waren er deze maal nog geen punten weggelegd voor Allard, Jonathan en Jennieke. Eindstand 10-0 voor Emmeloord 1.