Tijdens de actieve ontmoetingsochtend op dinsdag 21 januari zijn alle inwoners van Staphorst, Rouveen en IJhorst welkom voor een gezellige ochtend met verhalenverteller Jan Wiersma in de Buurtstee in Rouveen. Een lekker kopje koffie of thee staat klaar vanaf 09:30 uur. Iedereen (24+) is van harte welkom.

Jan zal een aantal prachtige verhalen van vroeger ten gehore brengen. Jan Wiersma, vroeger schoolmeester en woonachtig in Steenwijk, staat in de wijde regio bekend als iemand die zijn publiek kostelijk kan vermaken met prachtige verhalen.

Aansluitend is er een heerlijke warme maaltijd vanaf 12:00 uur voor € 6,50/3 strippen. Aanmelden voor de maaltijd is noodzakelijk en kan vóór 17 januari via de website. Locatie: Buurtstee, Seringenhof 2, Rouveen. Meer info: www.sws-staphorst.nl of 0522 – 465143.

Meer info over Jan Wiersma

Ik ben Jan Wiersma. Ik ben getrouwd en woon in Steenwijk. Ruim 25 jaar ben ik directeur geweest van een christelijke basisschool in Steenwijk. Ik heb passie voor kinderen en volwassenen. Betrokkenheid en invoelingsvermogen zijn eigenschappen die bij mij horen.

Inmiddels heb ik heel wat levenservaring opgedaan. Naast zoveel mooie dingen in het leven zijn ook verdrietige zaken ons gezin niet gespaard gebleven. Daarvan heb ik veel mogen leren. En de geleerde kennis wil ik graag delen met mensen om mij heen.

Naast mijn werk als schooldirecteur heb ik vele cursussen gegeven. Tevens heb ik in de afgelopen jaren verschillende keren mogen spreken voor familie en kennissen op een uitvaartplechtigheid of huwelijksinzegening. Om die reden is mijn beroep dan ook enerzijds uitvaartspreker en anderzijds buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS).