Het Rieversterfeest is weer aanstaande. Dit keer voor de vakantie aan van 10 t/m 14 juli. De Oranjevereniging IJhorst-Lankhorst bestaat dit jaar 85 jaar en dat jubileum vieren we met een extra dot slagroom op ons feestprogramma.

De Oranjevereniging heeft ook dit jaar weer gezorgd voor een gevarieerd programma waarmee het dorp 5 dagen feest kan vieren.

Woensdag 10 juli kan tot 19.00 uur ’s avonds gewerkt worden aan de straatversiering. Vanaf dat moment worden de erebogen en de versierde straten gekeurd door een vakkundige jury. Bij de keuring wordt een onderscheid gemaakt in de dagkeuring en de avondkeuring. De versieringen geven het dorp in ieder geval een bijzonder feestelijk aangezicht.

Niet meer weg te denken uit het programma is op donderdagavond 11 juli de kaartavond. Naast jokeren, klaverjassen en bridge ook dit jaar weer de FIFA gameavond.

Vrijdagmiddag 12 juli gaat het feest in de tent verder met een middagprogramma dat wordt verzorgd door De Zingende Badmutsen met ouderwetse liedjes en knotsgekke sketches.

Vrijdagavond een nieuw onderdeel: De Rieverster Alleskunner. Wie wint in een strijd van verassende spellen de felbegeerde titel de Alleskunner van IJhorst. Aansluitend verzorgt DJ Erik Dokter een swingende afsluiting van de avond.

Zaterdagochtend 13 juli de klassieker van het feest: de optocht. De versierde wagens en de versierde individuelen stellen zich om 9.45 uur op, op het feestterrein aan de Heerenweg. De bonte stoet zal vanaf circa kwart voor elf in optocht door het dorp trekken. De route staat vermeld op onze website www.oranjevereniging-ijhorst-lankhorst.nl. Aansluitend vindt op het feestterrein de prijsuitreiking plaats.

Zaterdagavond gaat het programma door in de tent en start onze jubileumavond (Glitter & Glamour) met een muzikale bingo. De swingende start met mooie prijzen zal verder worden doorgezet door de band Jackfire. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys.

Zondagmiddag 14 juli starten we met een lunchshow met medewerking van de Vermakelaar. Vanaf 14.30 staat de Rieverst got Talent op het programma. Een lokale talentenjacht voor iedereen en voor alle vormen van talent (zang, dans, goochelen, caberet, vloggen etc). Dit jaar zal de band KaramBAM zorgen voor een daverende afsluiting van het Rieversterfeest 2024.

We hopen dat we met zijn allen straks kunnen terugkijken op een gezellig Rieversterfeest 2024!

Programmaboekje hier