Op zondag 13 augustus 2023 is iedereen van 14:00 tot 20:00 uur van harte welkom op het Foodtruck Festival in IJhorst. Familiecamping de Vossenburcht aan de Bezoensweg 5 nodigt jong & oud, die van lekker eten houdt, uit voor deze feestelijke middag en avond. Voor de kinderen zal er genoeg vermaak zijn, er is muziek op het plein en de entree is gratis.

De deelnemende foodtrucks bieden een gevarieerd menu aan van pizza’s & pasta’s, loempia’s tot aan zoetigheid en cocktails. DJ Hardez zal de middag muzikaal omlijsten en kinderen kunnen door het recreatieteam worden geschminkt. Verder is er voor de kinderen een speeltuin en een zwembad aanwezig waar ze lekker kunnen spelen.

Houd de facebookpagina van de camping (www.facebook.com/vossenburcht) in de gaten voor de laatste updates voor dit festival!