De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

Bij Maastrichts Mooiste liep Jeanette Mussche de 10 kilometer in 59.26 minuten, waarmee ze vijfde bij de Vrouwen 50+ werd. In de landelijke ranglijst De Twaalf Provincies van Prorun staat Jeanette Mussche met 10 wedstrijden stevig op de tweede plaats.

Dennis Brandenburg liep bij de Rûnom Mantgum in Friesland de 5 kilometer in 16.53 minuten, waarmee hij tweede bij de Mannen werd.

De Zwemloop in Zuidwolde werd georganiseerd in en rondom zwembad De Waterlelie. Bij de langste afstand moesten de deelnemers 500 meter zwemmen en 5,2 kilometer hardlopen. Erwin Akkerman was net als bij de vorige edities de snelste van alle deelnemers. Hij volbracht de zwemloop in 27.22 minuten.

Op een heuvelachtig parcours door de bossen bij Rijssen werd de Rijsserbergloop georganiseerd. Dennis Brandenburg liep de 5 kilometer in 16.56 minuten en werd hiermee tweede bij de Mannen 40+.

Bij de Wiezoloop in Wierden liep Wim Spijker de 10 kilometer in 45.42 minuten.

In Almere werd de Almere City Run georganiseerd. Albert Mussche liep hierbij de 10 kilometer in 40.13 minuten en Jeanette Mussche in 59.12 minuten. Albert Mussche is hiermee de eerste Nederlander die in 2024 in alle twaalf provincies van Nederland een wedstrijd over 10 kilometer liep. Jeanette Mussche staat in deze ranglijst van Prorun met 11 wedstrijden op de tweede plaats. Zij heeft nog één provincie te gaan.