Beste inwoners van de gemeente Staphorst.

De coördinatoren zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen van de       KWF-collecte 2024 in de week van 1 t/m 7 september 2024.

We hebben inmiddels 2 jaar gecollecteerd met het digitale bord. Ook dit jaar gebruiken de collectanten dit bord weer.

Iedere collectant heeft een bord met een QR-code. Wanneer wij u als collectant aanmelden bij het KWF, krijgt u een persoonlijke sticker met een QR-code thuisgestuurd welke u kunt plakken op uw eigen bord.  U kunt dan zelf precies zien wat u digitaal heeft opgehaald.

Wat zou het mooi zijn dat wij de digitale opbrengst weer op het niveau kunnen krijgen van de opbrengst met de collectebus.

Wanneer u ook wilt meehelpen als collectant voor het KWF dan horen wij dit graag, u kunt u aanmelden bij een van de onderstaande coördinatoren. HELPT U MEE?

Staphorst:                                                                                                                        Alie Bisschop                              aliebisschop@gmail.com            06-44420057                   Hennie Logtenberg             hennielog@hetnet.nl                   06-42545232

IJhorst:                                                                                                                         JannyWesterbeek                        jannywesterbeek@hetnet.nl     0522-441687                       Hillie Dunning                               hillieslagter@outlook.com            0522-442918

Rouveen:                                                                                                                                   Jeanet Kuiper                          jeanetkuiper@outlook.com       06-13951331