Heb je deze modellen wel eens gezien? De laptop die je hier op de foto ziet is een Rugged laptop. Dit model wordt vaak gebruikt in een werkplaats, buiten, of in (stoffige) omgevingen waar een normale laptop niet tegen kan. Deze laptop is ook bestand tegen spatwater. De hoeken van deze laptop zijn gemaakt van rubber, en alle poorten zijn door middel van klepjes extra goed afgesloten. Deze laptop is voorzien van een scherm wat ook buiten goed leesbaar blijft. Verder beschik je met deze laptop over functies als: toetsenbordverlichting, een vingerafdrukscanner, webcam en een seriële poort voor communicatie met specifieke apparatuur. Je kunt natuurlijk ook gewoon je normale USB apparatuur in deze laptop kwijt.

Benieuwd naar wat deze laptop nog meer kan? Bekijk dan deze Dell Latitude Rugged 5420 op Dubbelgaaf.nl