IJHORST – Toneelvereniging De Rieverst presenteert op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni het openluchtspel “Camping aan de Rijn”. Dit stuk, geschreven door Carl Slotboom, wordt opgevoerd op Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst, een locatie die perfect past bij het verhaal. Onder leiding van regisseur Erik Bakker hebben de spelers maandenlang intensief gerepeteerd om een boeiende voorstelling vol humoristische en komische momenten neer te kunnen zetten.

Waar gaat het verhaal over?
Herman en Lies kijken uit naar een rustige vakantie aan de Rijn. Echter, hun plannen worden verstoord wanneer schoonmoeder Tosca, vergezeld door haar nieuwe vriend Job, onverwacht op de camping verschijnen. Dakloze zwerver Dirk, die zich het bankje vlakbij Herman en Lies heeft toegeëigend, mengt zich overal in, wat tot ergernis leidt bij de andere campinggasten, waaronder Mira en Fred. De naïeve en uitdagend geklede rugzaktoeriste Rianne neemt ook haar intrek op het bankje. Deze diverse personages zorgen voor een reeks hilarische situaties. Echter, wanneer de reden waarom Fred juist deze camping heeft uitgekozen voor hun vakantie aan het licht komt, wordt de spanning opgevoerd.