De examens zijn voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Wil jij deze zomer bijverdienen? Slager Dienstverlening heeft de perfecte oplossing voor jou! Of je nu de hele week aan de slag wilt of slechts één dag per week beschikbaar bent, bij ons is alles mogelijk.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiemedewerkers en werknemers die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn. We bieden werk in diverse sectoren, van hovenierswerkzaamheden tot de bouw. Dit is jouw kans om in korte tijd veel te leren over verschillende branches.

Speciaal voor vakantiemedewerkers hebben wij ook inpakwerkzaamheden beschikbaar in onze hal. Hier werk je altijd in een jong en gezellig team, wat zorgt voor een leuke en dynamische werkomgeving.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Bel ons op 📞 0522 461884, stuur een app naar 📱 0654318592, of schrijf je in via onze website: www.slagerdienstverlening.nl

Kom kennismaken en start jouw zomer vol met nieuwe ervaringen en een goed gevulde portemonnee!

Contactgegevens:

Slager Dienstverlening
📞 0522 461884
📱 0654318592
🌐 www.slagerdienstverlening.nl