Op woensdagavond 10 april zal er een Israëlavond gehouden worden in de Grote Kerk van Dordrecht. Harm Hoeve zal op het prachtige Kam-orgel de koren en de samenzang begeleiden. Koperensemble ‘Imperial Brass’ zal dan ook meespelen.

Verder werken aan deze avond mee: Christelijk kinderkoor Samuël en Mannenensemble Ethan o.l.v. Arie van der Vlist. Jan Lenselink zal de vleugel bespelen. Rineke de Wit (hobo en zang), Gilad Nezer (chazzan) en Noortje van Middelkoop (panfluit) werken ook mee aan deze avond. De algehele leiding is in handen van Albert Groothedde. Er zullen diverse sprekers aanwezig zijn. Chris Stoffer, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer, zal de avond besluiten. Deze avond is gratis toegankelijk. Wel even aanmelden via www.consolnl.nlDe avond begint om 19.30 uur met samenzang.

Er is een livestream via Solidariteitsconcert voor Israël: Solidariteitsconcert voor Israël | RD (youtube.com)