Op D.V. zaterdag 27 april (Koningsdag) organiseert de werkgroep Stéphanos Staphorst haar jaarlijkse lente-autopuzzeltocht weer. Elk jaar weer trekt dit evenement vele mensen, van klein tot groot. Tijdens een mooie autotoertocht komt iedereen al puzzelend langs de mooiste stukjes Nederland. Dit jaar is er één tussenstop, waar de kinderen gratis frisdrank kunnen krijgen. Naast frisdrank voor de kinderen is er een verkooptafel met koffie, thee, koek, snoeprollen en meer. De opbrengst hiervan gaat, net als het inschrijfgeld, naar Stichting Stéphanos.

Dit jaar is Talen Tools, Burgemeester Janssenstraat 10 te Staphorst, het startpunt én het eindpunt van de routes. Starten kan tussen 12:45 – 14:00 uur. De kosten voor de autopuzzeltocht zijn € 15,00 per auto.

Door mee te doen aan de autopuzzeltocht steunt u het werk van Stéphanos.

In het Afrikaanse land Malawi wonen zo’n twee miljoen weeskinderen, hun toekomst is zeer onzeker. Stichting Stéphanos werkt aan de toekomst van die kinderen. Die dagelijks voortdurende zorg is voor de stichting  alleen waardevol als ze gegeven wordt vanuit de Bijbelse opdracht en als de Bijbelse boodschap in haar programma’s doorklinkt. Stéphanos helpt weeskinderen met onderwijs, voedsel, kleding, medische zorg en opvoeding.

Daarnaast heeft Stéphanos in 2011 en project in Zambia overgenomen. De organisatie ziet het als haar missie om mensen in nood te helpen door lichamelijke, materiële en geestelijke hulp te bieden en richt zich vooral op kinderen en ouderen in de omgeving van het stadje Petauke in de Oostelijke Provincie van Zambia.

Voor meer informatie over de autopuzzeltocht kunt u contact opnemen met Klaas Talen, tel. 06 51 45 15 03