Eerste training op 8 april

NIEUWLEUSEN/STAPHORST – Heb je het hardlopen onder controle, maar wil je graag meer? Of je nu op zoek bent naar meer structuur in je trainingen, advies van een ervaren looptrainer of het plezier van samen hardlopen – bij Bos Bedden Loopgroep AG ’85 vind je het allemaal.

Hardlopen kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Lopen met anderen zorgt voor meer motivatie en plezier. En door de expertise en begeleiding van een ervaren trainer word je snel een betere hardloper. Bos Bedden Loopgroep AG ’85 start daarom dit voorjaar weer met een startersgroep.

Of je nu een beginnende hardloper bent of een ‘herintreder’: Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer werk je aan je looptechniek, je uithoudingsvermogen en ontdek je hoe motiverend het is om samen hard te lopen. Daarnaast ontvang je een schema om zelf ook nog 1 of 2 keer per week te trainen. Je traint twaalf weken gratis mee, daarna kan je besluiten om lid te worden.

Twijfel je of je het tempo bij kunt houden? Geen zorgen, we hanteren de regel ‘samen uit, samen thuis’. De voorste lopers zullen regelmatig omdraaien om de achterste lopers op te halen, waardoor je ondanks tempoverschillen toch samen kunt trainen. Ben je bang om achteraan te lopen? Dat hoeft niet want de trainer loopt achteraan!

Aanmelden
De trainingen vinden plaats op maandagavond om 19.30 uur en de eerste keer is op 8 april 2024. Kan je de eerste training niet? Geen probleem, je kan ook later nog aansluiten! We verzamelen bij de ingang van De Spil, Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Aanmelden voor de startersgroep kan via www.ag85.nl.