De tafeltennisheren van het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg afgelopen vrijdagavond het 1e team van Wijhe op bezoek. De verwachtingen waren hoog gespannen. Sibrand Hassing, Jeroen Delhaas en Albert Kuiper kwamen echter in de eerste vijf partijen (vier enkel en één dubbel) erachter dat Wijhe 1 een niet te kloppen team was. Zodoende stond het Staphorster team toen al op een 0-5 achterstand te staan. Daarna keerde het tij een klein beetje, in de enkelpartijen die volgden scoorden  Sibrand, Jeroen en Albert met enige moeite elk één winstpunt. De laatste twee enkelpartijen gaven de doorslag. Albert verloor de eennalaatste partij, gelukkig wist Sibrand de laatste partij te winnen waarna de eindstand werd bepaald op 4-6 voor Wijhe 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelden ook thuis, ook zij speelden tegen een team uit Wijhe n.l. het derde team. Simone van den Berg, Jennieke Krale en Harry Pathuis zagen met lede ogen aan dat de heren van Wijhe 3 meer geluk hadden dan zijzelf. Maar liefst vijf partijen moesten beslist worden in de vijfde game, hetgeen in de meeste gevallen de winst naar de Wijhenaren ging. Hoewel Simone en Harry dichtbij een een winstpunt zaten, wisten zij hun enkelpartijen helaas niet in winst om te zetten. Jennieke zag haar inspanningen beloond door bij twee van de drie enkelpartij de winst te pakken. Samen met Harry won Jennieke het dubbel. Eindstand, 3-7 voor Wijhe 3