Ineens ben je de grip kwijt op je administratie. Het overkomt veel mensen. Bijvoorbeeld door ziekte, een scheiding of werkloosheid. Eenmaal in de schulden kan het voor veel mensen heel moeilijk zijn om het tij weer te keren. Gelukkig zijn er ook mensen die ontzettend goed zijn in het beheer van de huishoudpot.

Ben jij zo iemand? Dan zoekt Humanitas Staphorst  jou
Bij Thuisadministratie van Humanitas help je jongeren en volwassenen om hun geldzaken en (financiële) administratie op orde te krijgen en te houden. Wij werken naar zelfredzaamheid en onze inzet is gratis.

Ongeveer een jaar lang ga je bij iemand langs om aan de slag te gaan met de administratie, zodat iemand na een jaar weer zelf verder kan.

Humanitas: iets voor een ander betekenen
Humanitas is één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Sinds 1945 staan wij klaar voor iedereen die tijdelijk wat hulp en ondersteuning kan gebruiken. Afkomst, leeftijd of levensovertuiging spelen daarbij voor ons geen rol. Wat wij wel belangrijk vinden: gelijkwaardigheid en het contact van mens tot mens. Iets voor een ander betekenen, daar draait het om bij het vrijwilligerswerk bij Humanitas.

Een ervaring die je niet wilt missen
Vrijwilligerswerk bij Humanitas is een verrijking van je leven met een ervaring die je niet wilt missen. Als vrijwilliger help je een ander en draag je jouw steentje bij aan een mooiere samenleving. Zelf doe je nieuwe contacten op en leer je mensen kennen die je in je dagelijks leven misschien niet zo snel tegenkomt.

Ook krijg je persoonlijke begeleiding van een coördinator en volg je voor je aan de slag gaat een training.

Als je je aanmeldt gaan we samen kijken wat het beste bij jou en jouw wensen past.

Interesse?
Ben je op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk en is je interesse gewekt en/of wil je meer informatie, dan komen wij graag met jou in contact.

Helma de Groot,
Coördinator Thuisadministratie Staphorst
h.degroot@humanitas.nl
06 – 175 11 937 (appen mag ook)