Dinsdag 30 januari ‘s middags rond 16.30 uur was het weer zover.De vrijwilligers waren dit keer in ‘d Olde Skoele alweer begonnen met de voorbereidingen om onze gasten/deelnemers te ontvangen voor de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar.                                                                                    Rond 16.15 uur zou de zaal opengaan maar de eerste gasten/deelnemers waren ruim van tevoren al aanwezig.                                                                                  Rond half vijf was de zaal geheel gevuld. Er waren ruim 110 gasten/deelnemers en vrijwilligers aanwezig.                                                                      Het was weer een geweldige opkomst en daar doe je het voor.

Wij begonnen zoals gewoonlijk met een drankje voor de gasten/deelnemers en vrijwilligers en daarna opende de voorzitter Jan Figeland de bijeenkomst en hete de gasten van harte welkom. Daarna heeft algemeen bestuurslid Annigje v.d. Sluis een prachtig gedicht voorgelezen. Wethouder Jan Carlo Bos kwam iets later binnen en werd warm ontvangen en heeft even zijn zegje gedaan en schoof ook aan en ging in gesprek, heel hartelijk dank daarvoor.

Nadat eenieder de drankjes goed hebben laten smaken kon na het opnemen  het uitdelen van de stamppotten door vrijwilligers beginnen.                                                 Er was keuze genoeg, vier verschillende en daar werd ook goed gebruik van gemaakt. Velen hadden behoefte aan een tweede ronde, dit was geen probleem want er was voldoende.

Al met al zag het er dan ook weer voortreffelijk uit. Na enkele gesprekjes met gasten/deelnemers kregen we de indruk dat ze het goed lieten smaken.

Na het eten en tevens als afsluiting werd een overheerlijke ijsjes ronde gedaan. Zo rond 18.45 uur werd de bijeenkomst afgesloten.                                                                                             Iedereen werd bedankt voor de komst.

We kunnen en mogen zeggen dat het een leuke drukke middag is geweest voor zowel de gasten/deelnemers als de vrijwilligers.

Foto © Jan Figeland