Dinsdag 23 januari van 16.00 uur tot 18.00 uur zal het start verkoop event plaatsvinden bij het dienstencentrum, Berkenlaan 1 in Staphorst. Tijdens deze middag is het gehele verkoopteam van nieuwbouwproject De Slagen aanwezig om al je vragen over het project te beantwoorden en kun je alle verkoopstukken bekijken en meenemen. Wij nodigen je van harte uit tijdens deze middag!

Welkom bij De Slagen in Staphorst – waar dromen werkelijkheid worden en het leven zich ontvouwt te midden van duurzame pracht. Ontdek het unieke karakter van onze nieuwbouwwijk, bestaande uit woningen van verschillende types, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande kavels. De Slagen is meer dan alleen een woonwijk; het is een plek waar kinderen vrij kunnen spelen, waar buren vrienden worden en waar ruimte vanzelfsprekend is.

✅ Woningen op ruime kavels
✅ Kindvriendelijke en groene omgeving
✅ Ruim opgezette straten
✅ Parkeerplek voor de deur
✅ Inclusief zonnepanelen
✅ Gasloos wonen met warmtepomp en vloerverwarming
✅ Inclusief sanitair en tegelwerk
✅ Alles binnen handbereik!
Interesse? Schrijf je dan nu in op https://nieuwbouwdeslagen.nl/ of neem contact op met de verkoopmakelaar Boertjes Makelaardij & Hypotheken en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!