Het reformatorisch gemengd koor Cantilena hoopt maandagavond 8 januari 2024 de eerste repetitieavond van 2024 te hebben. Belangstellenden zijn van harte welkom! Het koor repeteert onder leiding van Harm Hoeve in de voormalige breierij van Veijer aan de Oude Rijksweg 129. De repetities zijn op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Ook het reformatorisch kinderkoor van Cantilena onder leiding van Cor Ploeg hoopt maandag 8 januari 2024 weer met de repetities te beginnen. Deze worden wekelijks gehouden op maandag van 18.30 tot 19.25 uur ook aan de Oude Rijksweg 129. Zoals gebruikelijk mogen na de kerstvakantie ook kinderen die in groep 3 zitten instromen. Uiteraard zijn ook nieuwe kinderen uit hogere groepen nog steeds welkom.
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden per email via kinderkoor@cantilenastaphorst.nl.
Meer informatie over de koren kunt u vinden op www.cantilenastaphorst.nl.